Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska tandoorispett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med kycklinglårfilé blir spetten möra och saftiga. Bjud gärna linscurry till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ingredienserna till marinaden i en skål. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Lägg dem i marinaden och vänd runt. Låt det ligga i kylen minst 4 timmar.
  2. Trä upp kycklingen på spett. Grilla dem runtom ca 8-10 minuter eller tills spetten är genomgrillade. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.