Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiskinspirerad kycklinggryta

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaken driver iväg känslan till indien. Går absolut att blanda i lite vad man själv behagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tärna upp kycklingen i bitar. Gör samma sak med äpplena. Hacka löken och bryn allt ihop tillsammans med hackad vitlök och oljan.
  2. Häll detta i en kastrull (om du tidigare fräst i vanlig stekpanna), tilsätt kryddorna. Låt skjuda i ca 5 minuter så att kycklignen får dra till sig smaken.
  3. Tillsätt sen kokosmjölken, hönsbuljongen och mango chutneyn. Droppa ner soja efter behag.
  4. Serveras med jasmineris, ananas, bananer, cashewnötter och vanlig sallad. Strö gärna ner lite kokos i salladen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • GullStina 21 februari 2010

    Godaste indiska rätt jag lagat!

  • monicadanell 3 april 2010

    Oj vad det godaste jag har ätit 5 poäng från mej monica

  • eva5ochjan4 8 november 2010

    Åt den hos min dotter med familj otroligt god

  • eva5ochjan4 27 januari 2011

    Helt makalöst gott vi tog risnudlar till tack för bra recept

  • devilgod 16 februari 2013

    Sjukt god! Kan vara godaste kycklinggrytan någonsin! Gillar man kryddiga rätter bör man testa den här.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.