Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk biffgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

1 portion = 473 kcal Går lika bra med skinka eller kyckling om man föredrar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Woka lövbiff, lök, champinjoner, paprika i olja i en stor stekpanna eller wokpanna.
  2. Woka lite i taget.
  3. Tillsätt bambuskott, vattenkastanjer, böngroddar, ketjap manis och buljongtärning.
  4. Låt biffgrytan koka i någon minut. Blanda vatten och maizenamjöl i en redningsbägare. Häll på redningen samtidigt som du rör. Låt grytan få ett uppkok. Avsluta med att röra ner ingefära och ev mer salt.
  5. Ät biffgrytan med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.