Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk färsgryta med ananas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett lätt recept att använda en fredag- eller lördagkväll.

Ingredienser

Instruktioner

Stek färsen i lite olja i en stekpanna. Blanda soja, juice, pressad vitlök och kryddor i en kastrull. Tillsätt vinägern och låt det hela koka upp. Lägg i färsen i den kokande vätskan. Låt koka i ca 5 min. Skär ananasringarna i bitar och blanda ner dom i färsen. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eniale 18 oktober 2009

    Det ser ju faktiskt rätt så gott ut *L* Har letat efter ett bra och enkelt söt-surt mat recept. Skall kankse göra det med sojafärs någon dag ,-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.