Rätten kan göras mer eller mindre ”het” beroende på hur mycket chili man smaksätter med.
Instruktioner
- Skär den putsade filén i ca 2 cm tjocka skivor. Stek dem i lite av fettet, ca 3 minuter på var sida. Salta och peppra.
- Skala och skiva purjolöken i sneda skivor och skiva vitlöken. Strimla den urkärnade pepparfrukten.
- Fräs grönsakerna i resten av fettet i en traktörpanna eller wok några minuter. Tillsätt ingefära och smulad buljongtärning.
- Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp. Smaka eventuellt av med lite salt. Servera med nudlar eller ris.
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hade 2 kids på middag och trodde dom skulle rata den här rätten (min grabb är minst sagt kräsen), men det var knappt jag fick ngn mat själv så mycket åt dom! Riktigt god thaigryta!