Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En spännande rätt för dig som vågar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda soja, äppeljuice, strimlad purjolök, curry, koriander, tabasco, krossade vitlöksklyftor och vinäger. Skär köttet i strimlor, lägg dem i marinaden och låt stå kallt i 2 timmar. Lägg över allt i en stekpanna. Strö över mjölet och rör om. Sjud under lock på svag värme i 15-20 minuter. Servera med jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jatta1 19 september 2010

    Bogkött ??? Från vilket sorts djur kalv, oxe eller gris

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.