Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk köttwok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

från viktklubb.se 484 kcal Protein 27% Fett 28% Kolhydrater 45%

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet i hälften av sesamoljan. Salta och peppra och lägg över det i en gryta. Stek grönsakerna i resten av oljan. Salta. Lägg över allt i grytan och tillsätt chilisås (av ketchuptyp), sambal oelek och ketjap manis. Låt grytan bli varm. Servera med finklippt gräslök, cashewnötter och kokta nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.