Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk kycklinggratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Himla god, lättlagad och dom flesta brukar gilla den.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Tag av skinnet och dela kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg kycklingbitar och paprika i en ungssäker form. 3. Vispa grädden till löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och chutney. Gratinera i ca 20 minuter tills rätten fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.