Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk kycklinggratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Kyckling är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

Pilla kycklingen i mindre bitar och lägg dem i en ugnssäker form. Skiva bananen över kycklingen och till sist hackar du paprikan och strör över alltihop. Vispa grädden tillsammans med sambal oelek, curry, vitlök och mango chutney. Bred smeten över gratängen. Gratinera i 2250C i c:a 20-25 minuter. Servera med jasminris och melonsallad (bedövar lite av den starka smaken).

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ThomasP 28 oktober 2007

    Festmåltid som passar bra med tagliatelle också//Thomas

  • martinalinda 21 januari 2008

    Denna rätt var super. Jag gjorde om den lite och gjorde den med kycklingfilé istället och la dit lite ananas oxå. Alla tyckte den var suverän och det var nog 4-5 pers som ville ha ditt recept. mvh linda

  • Marie-76 28 januari 2008

    Den här gratängen är verkligen en av mina favoriter, har lagat den i många år och den är lika god varje gång.

  • madmax 23 januari 2009

    Supergott!! Har gjort denna rätt flera ggr i lite olika varianter, lite mindre sambal när barnen ska äta och lite mer när det bara är vuxna...=) Gör man enligt receptet så blir det starkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.