Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Låter smaskig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka kycklingen i 8 bitar. Bryn dem i lite olja och lägg dem i en gryta.
  2. Hacka lökarna och skär äpplet i små tärningar. Bryn hacken med 3 tsk curry i en stekpanna. Lägg över det i grytan. Blanda i 1 pressad vitlöksklyfta 1½ msk soja och 3 msk tomatpuré.
  3. Tillsätt 1 burk tomater och ½ skivad banan. Sjud grytan under lock i 25 minuter. Servera med couscous eller ris och en klick creme fraiche.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Flugebo 6 november 2011

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.