Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanon god kycklinggratäng, kanske till fredagskvällen. Gott är det iaf o ganska mycket "bett" i den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan "al dente". Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolök och vitlök. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Häll på kokosmjölken, krydda med salt, ingefära och sambal oelek. Låt allt koka några minuter.
  2. Blanda ihop allt med pastan, gratinera i ugn 175 grader i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.