Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gott att mariner kyckling eller fläskkött i. Räcker till 1½-2 kg kött. Marinera i 2 dygn i kylen vilket kräver lite framförhållning men väl värt. Blir super gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala, hacka, riv och finfördela alla ingredienserna. Blanda till marinaden i en stor skål eller kärl. Lägg i fläskköttet eller kyckligfilén / kycklingdelarna. Vänd runt och se till att allt är väl täckt. Sätt på plastfilm och ställ i kylen 2 dygn. Alternativet är att marinera i rumstemperatur ca 3-4 timmar. Klart för grillen!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • epique 20 november 2008

    Låter gott,ska prova på mina qournfileer! ^^

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.