Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesiska grytan med frukt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En smakrik gryta som passar bra på hösten/vintern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskköttet i mindre bitar, bryn i stekpanna. Lägg över i gryta. Skär och skölj grönsaker och frukt. Skär dem i skivor eller tärningar. Fräs grönsaker, frukt och curry en stund och blanda det med köttet.
  2. Späd i stekpannan med vatten (1½ dl). Häll skyn samt buljongtärning, soja och vinäger i grytan. Tillsätt kryddorna. Koka under lock på svag värme ca 20 min.
  3. Blanda med en gaffel margarin och mjöl till en pasta, lägg ner i grytan och koka ytterligare 5 min. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.