Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesiska köttbullar i currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegott, lite annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör färsen smidig med persilja, lök och äggula. Krydda med kanel. kummin, salt o peppar. Forma platta biffar och stek dem bruna på båda sidor i olja.
  2. Smält smöret och rör i curry och vitlök och fräs ett ögonblick. Strö över mjöl och späd med buljong och crème fraiche. Koka såsen ett par minuter.
  3. Lägg i biffarna och låt dem puttra i såsen i 5 minuter. Servera med kokt ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.