Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inga-Britts favoritgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rotfrukter igen, men det är så gott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 200 grader. Ansa rotfrukterna och strimla dem. Förväll dem i ca 2-­3 minuter i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av. Bryn löken tillsammans med färsen under omrörning tills färsen är smulig. Krydda med tomatpuré, salt och svartpeppar. Varva rotsaker och färsröra i en smord ugnssäker form. Vispa upp äggen och häll i formen. Strö över riven ost och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Servera ex. med kokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.