Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingas blåbärskaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkel och lättgjord kaka som jag fått receptet på av min arbetskollega.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform.
  2. Rör ihop fyllningen och häll den i det ogräddade pajskalet.
  3. Strö ut bären.
  4. Grädda kakan i 200 graders värme i cirka 30 minuters värme.
  5. Vi äter den som den är till kaffe eller till efterrätt med vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Josses 8 augusti 2010

    Finns bara 1 kommentar att skriva... MMMMMMMM

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.