Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingas potatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min egen potatissallad. Älskad av familjen. Krispigare och mindre majonäsig än köpt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatis, äpple och gurka. Finhacka lök och purjo. Salta och peppra. Blanda crème fraiche, majonnäs och senap till dressingen i en skål. Rör ner den i salladen.
  2. Klipp gräslök över. Servera till grillat. Passar bra på buffébordet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gummsen 14 augusti 2009

    Jättegod potatissallad framför allt känns den inte så fet. En klar 5:poängare!

  • flabban 3 juli 2012

    En mycket god och fräsch potatissallad. Uteslöt gul lök och använde turkisk yoghurt istället för créme faiche. Blev hur gott som helst. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.