Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsdoftande bananfruktsallad med rostad kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig och nyttig efterrätt med smaker från Afrika. Verkligen supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokos i ugnen på 150 grader ca 5-7 minuter.
  2. Skär bananerna och aprikos i bitar.
  3. Riv färsk ingefära.
  4. Blanda samtliga ingredienser, förutom lime som pressas över fruktsalladen.
  5. Servera ev med en klick yoghurt och njut av de härliga smakerna.
  6. Näringsvärde per portion: Kcal: 146

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.