Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsdoftande bulgurwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingefärsdoftande bulgurwok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackning. Skala och finhacka ingefära, vitlök, basilika. Finstrimla paprika, sockerärter och rödkål. Halvera cocktailtomater.
  2. Hetta upp olivolja i en wokpanna. Lägg i ingefära, vitlök och basilika. Fräs detta några sekunder.
  3. Tillsätt paprika, ärter, rödkål och tomater. Woka i cirka 2 minuter. Rör om.
  4. Pressa över limejuice och slå på soja. Woka i ytterligare 2 minuter. Rör om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.