Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsdoftande skinkgryta

 
Skriv ut

Toppengod. Servera den gärna till ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och hacka löken. Skiva sellerin. Fräs lök, selleri och ingefära i matfettet i en låg, vid kastrull. Späd med vatten, buljong och soja. Låt det koka upp.
  2. Lägg i köttet och blanda om. Låt det koka på svag värme ca: 15 minuter. Lägg strimlad paprika och ärtor i grytan och låt den koka upp igen. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.