Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsfläsk

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En höjdare till gryta. En favorit oss oss som hängt med sedan 80-talet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskköttet i 0,5 cm tjocka skivor. Skala och skär morötter och äpplen i bitar. Bryn fläsket i en stekpanna med smöret.
  2. Lägg över i en traktörpanna och bland ned morötter och äppelbitarna. Strö över salt och övriga kryddor. Blanda runt.
  3. Häll vattnet i stekpannan som du brynt köttet i och tillsätt den halva buljontärningen och soyan. Häll detta över fläskpannan. Sätt på lock och låt det puttra på svag värme i ca 20 minuter.
  4. Strö över klippt persilja och servera med kokt potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.