Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsknäck

 
Skriv ut

Härlig ingefärsdoftande knäck. Kan göras med både laktos- och mjölkfri grädde.

Ingredienser

Instruktioner

Häll allt, utom ingefäran, i en tjockbottnad kastrull. Koka under omrörning tills smeten klarar kulprovet; droppa ner lite knäck i ett glas med iskallt vatten, låt ligga i några sekunder och känn sedan på kulprovet. Är det för löst, koka lite längre. När smeten är klar rörs ingefäran ner, och sedan fördelas smeten i knäckformar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.