Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskryddad skinkpanna

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ingefära och chili sätter spets på den här enkla pannrätten.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskköttet i strimlor, elllr åtminstone avlånga bitar. Blanda ingefära, chiliflakes, vatten, salt och olja till en marinad. Blanda ner köttet. Låt marinera en timme ungefär. Rör om då och då. Mot slutet av marineringen skalar du morötterna och skär dom i strimlor. Blanda ner i köttet. Sprid ut i en långpanna och sätt in mitt i ugnen. Strö eventuellt över lite mera ingefära (mald). Sätt på grillelementet , 275 grader, 25-40 minuter beroende på hur tjocka dina köttbitar är. Kolla då och då. Lite grillyta ska det vara, men inte bränt. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.