Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskyckling

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Om man vill ha såsen lite simmig kan man reda av med ½ tsk maizenaredning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i olja i en stekpanna. Skala och skiva lök och vitlök. Låt det fräsa med någon minut.
  2. Tillsätt vatten, buljong, vinäger, socker, ingefära, oregano och cayennepeppar. Låt allt koka ca: 5 minuter (kolla så kycklingen är genomstekt). Servera med ris och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.