Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskyckling med paprika

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Färsk ingefära gör rätten både frisk och het.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i ca 2 x 2 cm stora bitar. Skala och skär ingefäran i8 strimlor, ungefär som halva tändstickor.
  2. Ansa och skiva salladslöken. Kärna ur och strimla paprikorna.
  3. Stek kycklingen i smör så att får fin stekyta. Tillsätt ingefära, paprika och sist salladslöken. Salta och peppra.
  4. Häll på vatten och låt koka ihop några minuter
  5. Servera tillsammans med kokt bulgur garnerad med klippt persilja.
  6. Ca 450 kcal/portion varav ca 10 g fett, ca 43 g kolhydrater, ca 51 g protein.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.