Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsmarinerade grytbitar med Grönsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott, älskade det som barn.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda olja, soja och ingefära. Blanda svamp och grytbitar och häll på marinaden, låt stå ett par timmar. Bryn svamp och kött i en panna för sig. Skiva grönsakerna och stek dem i olivolja tills de blir lagom krispiga. Häll tillsist på ärtorna. Lägg upp snyggt brevid varandra på serveringsfat, och servera ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.