Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsmarinerade melonkulor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Visst ser detta läckert ut. Måste prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med lagen. Blanda socker och vatten i en kastrull. Skala ingefäran och skär den i bitar. Lägg i ingefära och nejlikor. Koka upp och låt koka ca 10 minuter. Tag upp kryddorna och låt lagen svalna.
  2. Dela melonerna och tag bort kärnorna. Tag ut med kuljärn kulor eller skär fruktköttet i tärningar. Kärna ur druvorna. Lägg frukten i en skål. Häll över marinaden och ställ frukten kallt, gärna ett par timmar.
  3. Servera med vaniljglass eller lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.