Vacker efterrätt som kan förberedas dagen innan!
Instruktioner
- Koka upp lagentill päronen. Skala päronen, skär av längst ner så de kan stå! Lägg dem direkt i lagen och sjud under lock ca 15 min tills de är mjuka!Låt päronen kallna i lagen!
- Spara några lingon till garnering!
- Lingonsås: Koka lingon, rödvin och socker ca 5 min! Kör i matberedare eller med mixerstav! Häll tillbaka i kastrullen, koka upp och red av med potatismjölet utrört i vatten. Låt koka upp ta från värmen och kyl såsen!
- Kanelglass: Rör vaniljglassen mjuk och smaksätt med kanel!Ställ ev tillbaka glassen i frysen om du inte ska servera direkt!
- Servering: ställ ett päron på en tallrik och ringla sås runt, strö några lingon och ev citronmelissblad!
Publicerat den
2 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar