Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärspepparkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Blanda julens alla kryddor i en och samma kaka. Med lite yoghurt i smeten blir kakan extra saftig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kryddor, bikarbonat och mjöl och vänd ner i äggsmeten. Rör i yoghurt.
  3. Häll smeten i en välsmord och bröad 1 1/2liters form och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 55 minuter.
  4. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen i fem minuter. Vänd upp på galler och låt svalna helt under formen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.