Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärssyltad gurka och rödlök

 
Skriv ut

Passar bl.a. till lättstekt laxfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva/strimla ingefäran mycket tunt. Koka den i ättiksprit och strösocker i 2 minuter. Häll på kallt vatten och ställt kallt.
  2. Skala gurkan. Dela den på längden i 4 delar, kärna ur och skiva. Skala och skär rödlökarna i klyftor. Salta gurka och lök och låt vätska ur i ca 1 timme. Krama ur grönsakerna och lägg dem i ingefärslagen.
  3. Finstrimla bladpersiljan och lägg i strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.