Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingelas brownies

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det är den här varianten jag använder mig av när jag bakar brownies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en bunke.
  2. Bryt chokladen i bitar och smält den tillsammans med matfettet i en skål över hett vattenbad.
  3. Rör ner äggsmeten i den smälta chokladen.
  4. Blanda mjöl, bakpulver och nötter i en skål och rör ner det i chokladsmeten. Rör smeten jämn och fin.
  5. Smörj en form, ca 20x25 cm, och häll i smeten. Grädda kakan i 175 grader i 30 minuter. Låt kakan svalna innan du skär den i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.