Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingelas makrill i tomatsås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagad rätt, som äts kall och passar på ett buffébord eller till kvällsmackan.

Ingredienser

Instruktioner

Skär makrillfiléerna i sneda bitar ca 2 cm breda. Smöra ett eldfast fat och lägg ut bitarna på det. Krydda med salt och vitpeppar. Hacka lök och strö över den och den klippta dillen. Blanda ketchup och vatten och häll över. Grädda i 200 grader i 30-40 minuter. Låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.