Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingelas smörgåstårta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

En riktig kaloribomb, men underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till fyllningen. Skär bort kanterna på brödet, lägg ut på ett fat 4 st i rad. Bred på tunt med majonnäs, fördela sen fyllningen i 3 lager. Blanda majonnäs och creme fraiche till garneringen. Bred ut blandingen ovanpå och runt om kanterna på tårtan. Garnera med räkor, små rullade laxskivor, kaviar, gurka, dill och citron.
  2. Låt tårtan stå ett dygn i kylen innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • monel 16 mars 2008

    Denna såg riktigt god ut och man kan ju välja lättare produkter om man vill

  • timati 1 juli 2008

    Gjorde denna smörgåstårta till dotterns 1års kalas och gästerna och jag själv tyckte att den var jättegod! Kommer absolut att göra denna smörgåstårta fler gånger :)

  • Katten-Katten 8 oktober 2008

    Fantastisk smörgåstårta. Jag gjorde den utan räkor för jag hade köpt en sån stor burk kräftstjärtar så det fick bli det istället. Röran är gudomlig. Lagade den ett drygt dygn innan vi skulle äta och dekorerade ca 6 timmar innan. Den såg jättefin ut även till frukost dagen efter.

  • JennyV 2 april 2011

    Kanongod!! Fick röran otroligt lös men det måste bero på att jag inte hällde av allt vatten som skaldjuren låg i, kunde ha varit mer noggrann med det! En jättegod smak och enkel att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.