Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingers godiskaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En toppengod kaka som är lika god till kaffet som till desserten. Servera gärna lite grädde eller vaniljvisp till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till botten och tryck ut degen i en smord form med löstagbar botten. OBS! Spara lite deg till garneringen.
  2. Blanda samman ingredienserna till fyllningen i en kastrull och låt det sjuda. Låt fyllningen svalna och häll den sedan över botten.
  3. Kavla ut ett antal remsor av resterande degen och gör ett galler över kakan.
  4. Grädda i 200 grader längst ner i ugnen tills kakan får vacker färg. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.