Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingers rågbitar i långpanna

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel att göra men mycket god. Jäses bara 1 gång.

Ingredienser

Instruktioner

Värm vattnet till 37 grader. Häll vätskan över jästen, och rör om tills den löst sej Tillsätt oljan, socker, salt och mjölsorterna spara 1 dl mjöl till utbakning. Kavla ut degen till långpannans storlek. Skåra degen med kniv, till 16 bitar. Låt degen jäsa ca 30 minuter. Grädda brödet mitt i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Låt brödet svalna på galler under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.