Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids apelsinkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En saftig kaka där apelsin och choklad smakar bra tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt det rivna apelsinskalet, saften och det smälta avsvalnade smöret och den hackade blockchokladen. Blanda mjölet med bakpulvret och rör ner detta i smeten.
  3. Smöra och bröa en avlång form. Häll i smeten.
  4. Grädda kakan i cirka 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.