Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids danska kex

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Att baka dessa kex med frön är busenkelt! Och gott. Vi äter dessa som de är istället för digestivekex eller med lite smör och ost, jättegott. Fungerar även bra till en ostbricka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Blanda ner olja och rör om. Fyll på med varmt vatten och blanda väl. Ev. kan det behövas lite mer vatten så att det håller ihop. Skär ut kex i så stora bitar som du önskar. Grädda i 175-200 grader cirka 30 minuter.
  2. Låt svalna, bryt kexen och lägg i en burk.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Mistys 22 februari 2012

    Tyvärr inte ett LCHF recept med dessa ingredienser men annars låter det gott.

  • bagarmamma 24 februari 2012

    tyvärr inte LCHF med mjöl i det är kolhydrater sorry

  • fahannan 24 februari 2012

    Tack för hjälpen!!

  • y_t 1 mars 2012

    Hur många grader ska man grädda kakorna i?

  • fahannan 9 mars 2012

    Grädda i 175-200 grader. Förlåt, jag slarvade tydligen lite, hade för bråttom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.