Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids Låda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Allt-i-ett-lådor går alltid hem här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i buljongen enligt paketets anvisning. Förväll broccolin lite lätt. Tärna alternativt strimla kasslern. Lägg riset underst i en ugnsfast form. Varva kassler, broccoli och svamp ovanpå riset. Vispa grädden lite lätt och blanda ner ketchupen. Häll det över formen och ansluta med att strö osten överst. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills det har fått fin färg. Servera en sallad till.
  2. Ugn; 175°

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cajsalisa66 2 februari 2011

    Hej Maten var självklart god fast jag inte är stormförtjust i kassler men resten av familjen tyckte de var kanongott. Ibland så måste man ju servera även sådans som inte man är jätteförtjust i tyvärr, men helt klart godkännt. MVH Chris

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.