Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids makrillåda.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så gott och lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och filéa makrillen, ta bort alla ben och lägg den i smord eldfast form. Täck med banan- och tomatskivor. krydda och häll på grädden. Klicka på lite margarin och ställ formen i medelvarm ugn ca 200 grader, tills rätten fått fin färg. Garnera med dillkvistar och bjud kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.