Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids sandkakor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mina barns fantastiska gamlafarmor Ingrid brukar göra de här godingarna. Prova och njuuuut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det brynas lätt. Vispa ihop smöret med strösockret så sockret smälter lite. Rör ut hjorthornsaltet i lite vatten, tillsätt i smörsockerröran. Sist blandar du i mjöl och vaniljsocker.
  2. När röran fortfarande är ljummen, rulla små bollar och lägg på bakplåtspapper.
  3. 150 grader, 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.