Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt lax med gräslökspotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt laxen svalna i lagen. Potatisen kan ätas varma eller kalla Sommarmat som går att förbereda...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje portionslax i tre–fyra bitar.
  2. Koka upp vinäger, socker, vatten, salt, rödlök, morot, peppar, lagerblad och -dillkvistar. Lägg i laxbitarna och koka ca 2 min. Ta av från plattan och låt ligga och svalna i lagen.
  3. Koka färskpotatis och blanda med crème fraiche och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Kan ätas direkt eller kall.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.