Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt lax med lime- och wasabisås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den japanska pepparroten wasabi ger extra sting i gräddfilen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxbitarna i en liten form. Skala morot och rödlök och skär i mindre bitar. Koka upp alla ingredienser till algen. Häll den kokande lagen över laxen och täck formen direkt med folie. Låt laxen kallna i lagen.
  2. Blanda gräddfil med wasabi och lite limesaft, smaka av med salt. Servera laxen med wasabisåsen, nykokt färskpotatis och en sallad på lättkokta sockerärter och ärtskott. Garnera med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.