Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt röding med kumminfärskost

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Något för fiskälskare

Ingredienser

Instruktioner

  1. RÖDING I LAG: Lägg rödingen i en djup form. Koka upp lagen och häll den över filèerna. Lägg plastfolie både direkt på fisken och över bunken, låt svalna. STÄLL I KYL ÖVER NATT. Lägg upp fisken på hushållspapper och plocka dden i fina portionsbitar.
  2. FÄRSKOST: Rosta kummin- och fänkålsfröna i en torr panna. Mortla fröna och blanda med philadelphia-osten. Smaka av med salt och peppar.
  3. TILL SERVERING: Ansa och finstrimla fänkålen och lägg i iskallt vatten. Häll av fänkålen i ett durkslag, blanda med olja och dill. Salta och peppra. Servera rödingen tillsammans med färskost och knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.