- Serverar: 8-12 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
God och fräsch sommarrätt.
Instruktioner
- Putsa fisken. Koka upp spadet i en vid kastrull som rymmer fisken. Låt sjuda i 5 minuter så att spadet hinner få smak av kryddorna. Lägg ner fisken i spadet. Dra omedelbart av kastrullen från värmen på spisen och låt svalna.
- Efter ca 15 minuter: ta upp fisken och låt droppa av. Lägg upp den på ett fat och ställ in i kylen.
- Blanda majonnäs, gräddfil och saltgurkspad. Smaka försiktigt av med salt. Tärna potatis och saltgurka. Skär ägget i småbitar, finhacka dillen och finstrimla salladen.
- När fisken är helt kall lägger du såsen runt om fisken på serveringsfatet. Placera ut alla småbitar av saltgurka, potatis, ägg, dill, sallad och kapris på såsen på vackert vis.
- Servera kall eller sval.
Publicerat den
31 mars 2016
Liknande recept
Skriv kommentar