Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt strömming - Rullströmming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Rullströmming med mandelpotatis och tunnböd. Mums! Går även med sik. Servera inkokt sik med gräddfil och gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut strömmingsfiléerna, salta och lägg på dillen. Rullas ihop och läggs i en kastrull.
  2. Koka upp lagen och häll den försilktikt över strömmingen.
  3. Koka sakta tills ryggfenan kan tas bort. Serveras med färsk potatis eller mandelpotatis och tunnbröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eva Linde 17 december 2019

    Köpt strömming i dag men tänkte steka oh göra rullströmming i mårron! Går det bra om dom står kallt över natten! Skall jag salta eller? MVH Eva Linde

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.