Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt torskrom

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett gott smörgåspålägg med lite majonnäs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå vatten, salt och dillfrö i en kastrull. Skölj av torskrommen och lägg den i kastrullen. Sätt på ett lock och värm mycket försiktigt. Sänk värmen innan det börjar koka. Låt stå utan att koka i ca en timme. Låt kallna i spadet.
  2. Tag upp rommen ur lagen och avlägsna hinnan runt säcken. Skär rommen i skivor och servera; eventuellt med lite majonnäs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.