Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd pilsnerströmming

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite anorlunda iläggning av strömmingflundra

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda alla ingridienser till lagen. Koka upp och låt det svalna. 2. Vänd strömmingsflundrorna i rågmjöl och stek dem i smör. Låt flundrorna kallna, häll sedan på lagen och låt den stå minst ett dygn. 3. Vid servering placeras 2 flundror på en assioett med lite lag, skivor av rödlök samt en rejäl skiva västerbottenost och knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.