Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd rotselleri med kanel

 
Skriv ut

Andra rotfrukter kan läggas in på samma sätt, t ex palsternacka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala rotsellerin och skär den i stavar. Koka den halvnjuk i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av och lägg sellerin i burkar. Koka upp vatten, socker, ättika, kanel och salt och rör så att sockret löses upp. Häll den varma lagen över sellerin och låt kallna. Låt sellerin stå i kylen ca 1 vecka för att mogna. Sellerin är god till allt slags kött och kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.