Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill med palsternacka

 
Skriv ut

Den här goda inläggningen går snabbt och enkelt att göra. Använd rödlök och palsternacka efter egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lag: Grovkrossa vitpepparkornen. Koka upp alla ingredienserna till lagen, rör tills sockret löst sig. Skala och skiva palsternackorna. Koka dem knappt mjuka i lagen, 3-5 minuter. Låt lagen kallna, ta upp palsternackorna.
  2. Låt sillen rinna av. Strimla purjolöken, skala och skiva rödlöken. Skär sillen i bitar. Varva sill, palsternacka, lök och dillfrö i en glasburk. Häll över lagen. Låt stå i kylen minst ett dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.