Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill med rosépeppar

 
Skriv ut

En god variant på sillinläggning. Kan förvaras i kylen ca 5 dagar.

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillen rinna av, torka den lätt med hushållspapper och skär den i bitar. Blanda gräddfil och majonnäs. Krossa rosépepparn grovt. Blanda i den och den rivna pepparroten. Skölj och finstrimla purjolöken. Varva sill, purjolök och gräddfilssås i en burk eller skål. Låt stå i kylen minst ett dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.